free adult hookup si r es 100 no credit card meet sluty sex slave ftee adult dating texting free sex chat meet horney women inland empire adult dating stes

Bemutatkozás

Az Épületenergetic Kft.-t egy lendületes, rugalmas cég, melynek fő profilja az épületenergetikai tanúsítványok készítése. Társaságunkat azzal a céllal alapítottuk, hogy a magas szintű szakmai tudásunkkal segítséget nyújtsunk és javaslatokat tegyünk új és használt lakó-, illetve ipari ingatlanok vonatkozásában az energia ésszerű, költséghatékony és megtérülő felhasználására, tehát energetikai optimalizálására. Ezáltal lehetőség nyílik arra, hogy a legkevesebb befektetéssel, korszerűsítéssel az ingatlan magasabb energetikai besorolásba kerülhessen, amely hozzájárulhat annak könnyebb értékesítéséhez, kiadásához.

A tanúsítványok kiállítását a Budapesti Műszaki Egyetemen (BME) végzett okl. épületgépész mérnökök végzik. Munkatársaink helyszíni felmérés során térképezik fel az adott ingatlan főbb épületszerkezeti és gépészeti rendszereit, illetve energiafogyasztóit, amely alapadatok ismeretében állítjuk ki Önnek a tanúsítványt. Az általunk kiadott hiteles dokumentáció felhasználható minden, energetikai korszerűsítést elősegítő és támogató pályázathoz.

Partner vállalkozásaink közreműködésével épületgépészeti rendszerek tervezésével – fűtéstechnikai, légtechnikai, használati meleg víz tervezéssel – valamint biztosítási szaktanácsadással, különösen lakás-, társasház-, vagyon-, élet- és nyugdíjbiztosítással is foglalkozunk.

Mottónk: Minőség, megbízhatóság, pontosság. Mérnöki munkánk során kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy munkatársaink megbízható magas szakmai tudását felhasználva a megrendelőnek határidőben minőségi munkát nyújtsuk. Tevékenységünket elsősorban Budapesten és vonzáskörzetében végezzük. Az ország többi területén kiszállással, vagy partnereink segítségével tudunk az Önök szolgálatára lenni.

Forduljon hozzánk bizalommal!